bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706B 6689B001 blauw / cyaan cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 706B 6689B001 inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste inktaanbieders voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 706B met de kleur blauw (cyaan) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) patronen van Canon. Een groeiend aantal webshops als Totaalinkt.shop & Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€242,50
Huismerk tarieven€121,25
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 706B
Serienummer6689B001
Kleurcodeblauw
Volume (ml)700 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-code4960999910802

Goedkoopste Canon PFI 706B 6689B001 inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6689B001 cartridge is 700 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals printershop en Vikingdirect.nl.
 • Originele 6689B001 inktcartridges kosten je ongeveer €242,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar erkende winkels waar je probleemloos en snel 6689B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 706B 6689B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €266,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €242,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €121,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 706B originele inkt€242,50
Canon PFI 706B multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706B huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706B huismerk duopack * €242,50
Tabel met prijzen voor de 6689B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 706B 6689B001 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als in de retail. Kooptip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-706b-6689b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 6689B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 706B originele blauwe inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €242,50).

Canon PFI 706B huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 6689B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 706B 6689B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de blauw inkt van Canon geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht tref je algemene issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je de beschermingstape weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare afdrukproblemen met de Canon PFI 706B 6689B001 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 706B inktcartridge ?
De adviesprijs van de Canon PFI 706B 6689B001 met de kleur blauw (cyaan) cartridge is om en nabij de €200,41 excl. btw (dus €242,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je ongeveer €485,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 6689B001 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €121,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Canon PFI 706B huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6689B001 alternatief selecteren is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Canon PFI 706B 6689B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de gekloonde Canon inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie