bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306B 6665B001 blauw / cyaan cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 306B 6665B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je toonaangevende winkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Canon PFI 306B met kleur blauw (cyaan) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van Canon. Meer en meer inktaanbieders zoals Goedkoopprinten.nl en Inkt.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
MerkCanon
ArtikelCanon PFI 306B
Productnummer6665B001
Officiële kleurblauw
Inhoud (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN4960999910345

Goedkoopste Canon PFI 306B 6665B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 6665B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de basis voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkopers zoals 123inkt of Paradigit.
 • Originele 6665B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €142,50.
 • Canon imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar toonaangevende winkels waar je goedkope 6665B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 306B 6665B001 blauw / cyaan vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge kent een vanafprijs van €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €142,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €71,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 306B originele inkt€142,50
Canon PFI 306B multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306B huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306B huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6665B001 cartridge (cyaan) in juni 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PFI 306B 6665B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Fonq, Coolblue, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-306b-6665b001-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe 6665B001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 306B originele blauwe inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

Canon PFI 306B huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 6665B001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 306B 6665B001 blauw / cyaan huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de blauw inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende inktcartridges.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante printproblemen m.b.t. Canon PFI 306B 6665B001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 306B inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 306B 6665B001 met de kleur blauw (cyaan) cartridge is ongeveer €117,77 excl. de btw (dus €142,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt moet je denken aan €285,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 6665B001 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 306B huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 6665B001 alternatief kopen is meestal een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Canon PFI 306B 6665B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie