bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti IN504 B0496 drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Olivetti IN504 B0496 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende winkels voor goedkope cartridges. De Olivetti IN504 B0496 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Olivetti. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Office Centre of Easy-ink bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€29,50
Huismerk tarief€14,75
FabrikantOlivetti
SoortOlivetti IN504 B0496
SerienummerB0496
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)18 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer8020334284442

Goedkoopste Olivetti IN504 B0496 inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de B0496 cartridge is 18 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige dan in de winkel. Sneltoner.nl of Inkt-bestellen.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Olivetti inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via winkels als coolblue.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele B0496 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €29,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar erkende inktshops waar je zonder gedoe B0496 cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Olivetti IN504 B0496 drie kleuren / multicolor vergelijken
Olivetti inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een adviesprijs van €32,45. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €29,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €14,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Olivetti IN504 B0496 originele inkt€29,50
Olivetti IN504 B0496 multipack (merkcartridge)€59,00
Olivetti IN504 B0496 huismerk inkt * €14,75
Olivetti IN504 B0496 huismerk duopack * €29,50
Prijsindicatie van de prijs voor een B0496 cartridge (multicolor) in december 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Olivetti aanvragen?

Meteen Olivetti IN504 B0496 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en leveren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
olivetti-in504-b0496-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige B0496 inkt van Olivetti bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Olivetti IN504 B0496 originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Olivetti en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende storing en meldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Olivetti hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €29,50).

Olivetti IN504 B0496 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het B0496 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Olivetti IN504 B0496 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Olivetti verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bekijk je algemene cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Achterhaal of je het lipje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste cartridges even na en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Bekende cartridge problemen m.b.t. Olivetti IN504 B0496 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Olivetti IN504 B0496 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Olivetti IN504 B0496 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €24,38 excl. de btw (dat is €29,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €59,00. Met een huismerk cartridge met de code B0496 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €14,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het kapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Olivetti IN504 B0496 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk B0496 alternatief proberen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de Olivetti IN504 B0496 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als laatste test je of de budget Olivetti inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie