bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti IN506 B0497 drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Olivetti IN506 B0497 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor extra goedkope cartridges. Het patroon Olivetti IN506 B0497 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Olivetti. Een groeiend aantal printwinkels als bijv. Printabout.nl of 123inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€23,50
Huismerk tarief€11,75
MerkOlivetti
ModelOlivetti IN506 B0497
SeriecodeB0497
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Inhoud (ml)18 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer8020334284459

Goedkoopste Olivetti IN506 B0497 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B0497 cartridge is 18 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Olivetti inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops als coolblue.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele B0497 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €23,50.
 • Olivetti imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Garamond.
 • Via dit portaal vergelijk je goede inktshops waar je voordelig en snel B0497 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Olivetti IN506 B0497 drie kleuren / multicolor vergelijken
Olivetti inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €25,85. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €23,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €11,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Olivetti IN506 B0497 originele inkt€23,50
Olivetti IN506 B0497 multipack (merkcartridge)€47,00
Olivetti IN506 B0497 huismerk inkt * €11,75
Olivetti IN506 B0497 huismerk duopack * €23,50
Prijslijst van de B0497 cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti kopen?

Snel Olivetti IN506 B0497 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij boekhandels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en bieden doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
olivetti-in506-b0497-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige B0497 inkt van Olivetti bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Olivetti IN506 B0497 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Olivetti en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Olivetti zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €23,50).

Olivetti IN506 B0497 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het B0497 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Olivetti IN506 B0497 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de drie kleuren inkt van Olivetti vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende inktcartridges.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende issues in relatie tot Olivetti IN506 B0497 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Olivetti IN506 B0497 inktcartridge ?
De kostprijs van een Olivetti IN506 B0497 bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €19,42 excl. btw (dus €23,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €47,00. Met een huismerk cartridge met de code B0497 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €11,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Olivetti IN506 B0497 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk B0497 alternatief selecteren is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De verkoopprijs is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe werkt de Olivetti IN506 B0497 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling bestel je een complete navulset met inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Als check probeer je of de gekloonde Olivetti inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie