bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 147A W1470A zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 147A (W1470A) inkt toner? Op deze website tref je de betrouwbaarste verkopers voor verrassend voordelige toners. Het product HP 147A (W1470A) toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer verkopers zoals Goedkoopprinten.nl of Inktweb.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€159,50
Huismerk tarief€79,75
MerkHP
SoortHP 147A (W1470A) toner zwart
ProductnummerW1470A
Kleurcodezwart
Printomvang10.500 prints
EAN-nummer0194441304671

Goedkoopste HP 147A (W1470A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de W1470A toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop & Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal bieden ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele W1470A inkt toners koop je vanaf €159,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar geschikte winkels waar je snel en simpel W1470A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 147A (W1470A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €175,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €159,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €79,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 147A (W1470A) toner zwart originele inkt€159,50
HP 147A (W1470A) toner zwart multipack (merk toners)€319,00
HP 147A (W1470A) toner zwart huismerk inkt * €79,75
HP 147A (W1470A) toner zwart huismerk duopack * €159,50
Overzicht met prijzen van de W1470A tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 147A (W1470A) inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Blokker, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
hp-147a-w1470a-zwart-black-toner

Originele zwarte W1470A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 147A (W1470A) toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €159,50).

HP 147A (W1470A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het W1470A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 147A W1470A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je alledaagse toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante printproblemen met betrekking tot HP 147A (W1470A) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 147A (W1470A) toner zwart toner?
De prijs van een HP 147A (W1470A) met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €131,82 excl. de btw (dus €159,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €319,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer W1470A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €79,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 147A (W1470A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk W1470A alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit kan je vaak simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 147A (W1470A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie