bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 648A CE261A cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 648A (CE261A) inkt toner? Op deze webpagina tref je de populairste inktwebshops voor extra voordelige toners. De HP 648A (CE261A) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Heel wat inktwebshops zoals Goedkoopprinten.nl en coolblue.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€262,50
Huismerk tarieven€131,25
LeverancierHP
ProductHP 648A (CE261A) toner cyaan
SeriecodeCE261A
Kleurencyaan
Printomvang11.000 prints
EAN-nummer0884420186847

Goedkoopste HP 648A (CE261A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE261A toner is 11.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers als bol.com & Staples.
 • Originele CE261A inkt toners kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar geschikte shops waar je goedkope CE261A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 648A (CE261A) toner cyaan vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit soort blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €288,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €262,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €131,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 648A (CE261A) toner cyaan originele inkt€262,50
HP 648A (CE261A) toner cyaan multipack (merk toners)€525,00
HP 648A (CE261A) toner cyaan huismerk inkt * €131,25
HP 648A (CE261A) toner cyaan huismerk duopack * €262,50
Geschatte prijzen van de CE261A tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 648A (CE261A) inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-648a-ce261a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe CE261A inkt van HP bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 648A (CE261A) toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €262,50).

HP 648A (CE261A) toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het CE261A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 648A CE261A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel tref je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse printproblemen met de HP 648A (CE261A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 648A (CE261A) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de HP 648A (CE261A) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €216,94 excl. btw (dat is €262,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €525,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code CE261A kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €131,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 648A (CE261A) toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk CE261A alternatief kiezen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Zulke storingen kan je vaak eenvoudig herstellen.

Kan ik de HP 648A (CE261A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel in elkaar klikken. Achteraf check je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie