bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark B222000 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark B222000 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met geschikte inktshops voor spotgoedkope toners. De Lexmark B222000 toner zwart met kleurcode zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Lexmark. Verschillende leveranciers zoals Printabout.nl & Inkt.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk tarief€18,75
MerkLexmark
ProductLexmark B222000 toner zwart
SerienummerB222000
Kleur beschrijvingzwart
Printomvang1.200 prints
EAN0734646690379

Goedkoopste Lexmark B222000 inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de B222000 toner is 1.200 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij shops als Inkt.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele B222000 inkt toners kosten je ongeveer €37,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via deze site vind je de directe links naar betrouwbare verkopers waar je eenvoudig B222000 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark B222000 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €41,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €37,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €18,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark B222000 toner zwart originele inkt€37,50
Lexmark B222000 toner zwart multipack (merk toners)€75,00
Lexmark B222000 toner zwart huismerk inkt * €18,75
Lexmark B222000 toner zwart huismerk duopack * €37,50
Tabel met prijzen voor de B222000 tonercartridge (black) in oktober 2022. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Snel Lexmark B222000 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-b222000-zwart-black-toner

Originele zwarte B222000 inkt van Lexmark kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark B222000 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €37,50).

Lexmark B222000 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het B222000 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark B222000 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare printproblemen met de Lexmark B222000 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark B222000 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Lexmark B222000 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €30,99 excl. de btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €75,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode B222000 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €18,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Lexmark B222000 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk B222000 alternatief bestellen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik de Lexmark B222000 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kan je het product in elkaar zetten. Ter controle probeer je of de nieuwe Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie