bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC55E M 6AG00002320 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Toshiba T-FC55E-M inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest bekende leveranciers voor verrassend voordelige toners. Deze Toshiba T-FC55E-M toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Toshiba. Steeds meer verkooppunten zoals Totaalinkt.shop & Inktshop.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€162,50
Huismerk vanafprijs€81,25
FabrikantToshiba
SoortToshiba T-FC55E-M toner magenta
Serienummer6AG00002320
Kleurmagenta
Printomvang26.500 prints
EAN-code4519232132572

Goedkoopste Toshiba T-FC55E-M inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AG00002320 toner is 26.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Mediamarkt.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze bieden een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via aanbieders als 123inkt of Alleeninkt.nl.
 • Originele 6AG00002320 inkt toners koop je online vanaf €162,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Courier of Calibri.
 • Via onze website vind je de directe links naar betrouwbare printshops waar je voordelig en snel 6AG00002320 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-FC55E-M toner magenta vergelijken
Toshiba toners zijn niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €162,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €81,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-FC55E-M toner magenta originele inkt€162,50
Toshiba T-FC55E-M toner magenta multipack (merk toners)€325,00
Toshiba T-FC55E-M toner magenta huismerk inkt * €81,25
Toshiba T-FC55E-M toner magenta huismerk duopack * €162,50
Prijslijst van de 6AG00002320 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba inkopen?

Gemakkelijk Toshiba T-FC55E-M inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
toshiba-t-fc55e-m-6ag00002320-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6AG00002320 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Toshiba T-FC55E-M toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €162,50).

Toshiba T-FC55E-M toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derde fabrikanten. Het 6AG00002320 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC55E M huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Toshiba vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse toner-problemen met de Toshiba T-FC55E-M inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Toshiba T-FC55E-M toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-FC55E-M met kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €134,30 excl. btw (wat neerkomt op €162,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €325,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 6AG00002320 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €81,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-FC55E-M toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6AG00002320 alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de Toshiba T-FC55E-M toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de rode inkt in het reservoir. Verder mag je alles opnieuw vastklikken. Aansluitend check je of de gekloonde Toshiba inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie