bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti IN706 B0630 drie kleuren / multicolor cartridge

Interesse in de goedkoopste Olivetti IN706 B0630 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor spotgoedkope cartridges. De Olivetti IN706 B0630 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Olivetti. Heel wat printshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inktshop.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€21,50
Huismerk tarief€10,75
FabrikantOlivetti
TypeOlivetti IN706 B0630
ProductcodeB0630
Kleurcodedrie kleuren
Inhoud (ml)18 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer8020334292584

Goedkoopste Olivetti IN706 B0630 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de B0630 cartridge is 18 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Olivetti inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij verkopers als Easy-ink en Mediamarkt.nl.
 • Originele B0630 inktcartridges haal je in huis vanaf €21,50.
 • Olivetti imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals draft mode) & overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je bekende inktaanbieders waar je snel en simpel B0630 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Olivetti IN706 B0630 drie kleuren / multicolor vergelijken
Olivetti inktcartridges zijn best prijzig. Dit type meerkleurige inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €23,65. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €21,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €10,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Olivetti IN706 B0630 originele inkt€21,50
Olivetti IN706 B0630 multipack (merkcartridge)€43,00
Olivetti IN706 B0630 huismerk inkt * €10,75
Olivetti IN706 B0630 huismerk duopack * €21,50
Overzicht met prijzen van de B0630 cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Olivetti aanschaffen?

Meteen Olivetti IN706 B0630 inkt bestellen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en verkopen tevens een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
olivetti-in706-b0630-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige B0630 inkt van Olivetti bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Olivetti IN706 B0630 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden geproduceerd door Olivetti en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €21,50).

Olivetti IN706 B0630 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het B0630 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Olivetti IN706 B0630 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Olivetti verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bekijk je alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Veel voorkomende problemen aangaande Olivetti IN706 B0630 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Olivetti IN706 B0630 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Olivetti IN706 B0630 met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €17,77 excl. de btw (dat is €21,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €43,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer B0630 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €10,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het kapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Olivetti IN706 B0630 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk B0630 alternatief bestellen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Olivetti IN706 B0630 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je ook helemaal zelf. In dat geval bestel je een complete navulset met inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de bijgevulde Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie